Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fontene Gress i Potte 99cm

  ambiplants Kunstig Fontene Gress i Potte 99cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FONTENE GRESS I POTTE 99CM Kjøp dette flotte kunstige gresset idag og frisk opp stuen. Kommer med en standard plastpotte som gjør det enkelt for deg og plassere den kunstige planten i en utvalgt potte. Vi har et stort utvalg kunstig gress hos oss. Vi streber etter og kunne tilby det peneste og mest naturtro på markedet innen kunstige pl...

  KUNSTIG FONTENE GRESS I POTTE 99CM

  Kjøp dette flotte kunstige gresset idag og frisk opp stuen. Kommer med en standard plastpotte som gjør det enkelt for deg og plassere den kunstige planten i en utvalgt potte. Vi har et stort utvalg kunstig gress hos oss. Vi streber etter og kunne tilby det peneste og mest naturtro på markedet innen kunstige planter som er og finne idag. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

  POTTE

  Vi har et stort utvalg potter her hos oss, enten det er en stor potte eller en liten, glatt overflate eller matt - vi har noe av hvert. Trykk her og finn deg den perfekte potten slik at du kan bestille et komplett produkt. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  427639
  EAN
  8714344345605
  Høyde
  99 cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Nei
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress
  Potte
  Standard plastpotte

  Nylig viste produkter

  ambiplants Kunstig Fontene Gress i Potte 99cm
  Kunstig Fontene Gress i Potte 99cm
  På lager
  NOK 1.499,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »