Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gåsunge Gren 120cm

  E.E.G Kunstig Gåsunge Gren 120cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Salix Gren Grønn 120cm Gåsunger er nydelig dekor i en vakker vase. Perfekt til påske men også som enkel dekor hele året. Det blir vårstemning når de kunstige gåsungene står ferdig blomstret. Vår kunstig gåsunge gren er lang og har mange små grener som stikker ut. Dette for at du enkelt kan ha den i den vasen du ønsker. Den kan...

  Kunstig Salix Gren Grønn 120cm

  Gåsunger er nydelig dekor i en vakker vase. Perfekt til påske men også som enkel dekor hele året. Det blir vårstemning når de kunstige gåsungene står ferdig blomstret. Vår kunstig gåsunge gren er lang og har mange små grener som stikker ut. Dette for at du enkelt kan ha den i den vasen du ønsker. Den kan tilpasses alle vaser. Du klipper den kortere og i flere deler om du ønsker det. Allergi er noe som hører med blomster og vår, denne er allergivennlig. Kunstige planter og blomster er allergi vennlig og kan nytes av alle. 

  Ta vare på grenen, så kan du bruke den hele året eller ta den frem når du ønsker å pakke den bort igjen. En kunstig gren med gåsunger er bare utrolig lekkert. Falske gåsunger kan nytes i lang tid. Del gjerne dine påskebilder med oss, eller andre bilder av våre planter.  

  Tagg #ambiplants og @ambiplants.no på instagram. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  74.485
  EAN
  8714344194500
  Høyde
  120 cm
  Farge
  Hvit
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gåsunge

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Gåsunge Gren 120cm
  Kunstig Gåsunge Gren 120cm
  På lager
  NOK 229,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »