Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gloriosa Gul 75cm

  -30%
  E.E.G Kunstig Gloriosa Gul 75cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Gloriosa Gul 75cmKunstig Gloriosa stilk, dette er virkelig en blikkfanger. Den har en sterk oransje farge på selve blomstene og en dyp grønn farge på bladene og stilken, den stammer opprinnelig fra veldig tropiske strøk og den bringer akkuratt den følelsen med seg. Er du ute etter et friskt inntrykk i ditt hjem, kanskje en bordekkorasj...

  Kunstig Gloriosa Gul 75cm
  Kunstig Gloriosa stilk, dette er virkelig en blikkfanger. Den har en sterk oransje farge på selve blomstene og en dyp grønn farge på bladene og stilken, den stammer opprinnelig fra veldig tropiske strøk og den bringer akkuratt den følelsen med seg. Er du ute etter et friskt inntrykk i ditt hjem, kanskje en bordekkorasjon som ikke visner eller krever noe? Da har vi det du leter etter. Sett denne alene eller i en bukett, gjerne også sammen med andre av våre flotte falske snittblomster.


  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  424010
  EAN
  8714344308860
  Høyde
  75 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Gul
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gloriosa

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Gloriosa Gul 75cm
  Kunstig Gloriosa Gul 75cm
  På lager
  NOK 126,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »