Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gloriosa Kremhvit 75cm

  -30%
  Produktbeskrivelse
  Denne kunstige snittblomsten heter Gloriosa, den stammer opprinngelig fra veldig tropiske strøk Vår kunstige gloriosa har en nydelig kremhvit farge på blomstene og en dyp grønn farge på bladene hvor du kan se alle nervene detaljert. Denne falske stilkblomsten kan fint stå alene i en tynn liten vase, som en bukett med mange av den samme eller ...

  Denne kunstige snittblomsten heter Gloriosa, den stammer opprinngelig fra veldig tropiske strøk Vår kunstige gloriosa har en nydelig kremhvit farge på blomstene og en dyp grønn farge på bladene hvor du kan se alle nervene detaljert. Denne falske stilkblomsten kan fint stå alene i en tynn liten vase, som en bukett med mange av den samme eller i en vill bukett av flere forskjellige kunstige snittlomster. Den perfekte dekorasjonen til ditt hjem eller kontor.
   
  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  417189
  EAN
  8714344232851
  Høyde
  75 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Kremhvit
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gloriosa
  Bladfarge
  Grønn
  Potte
  Ingen
  Antall grener
  3

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Gloriosa Kremhvit 75cm
  Kunstig Gloriosa Kremhvit 75cm
  På lager
  NOK 126,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »