Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gress 90cm

  M.P Kunstig Gress 90cm
  Produktbeskrivelse
  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante.Denne elegante gressplanten er ab...

  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante.

  Denne elegante gressplanten er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom. Planten har et fint og levende fargespill i seg, men er i hovedsak grønn, denne er veldig tett i stråene noe som vi synes gjør denne falske gressplanten ekstra fin og se på. Sett planten i en fin potte du velger etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte eller plantekasse for et flott resultat. 
  Vi har et stort utvalg potter som passer veldig bra sammen med våre kunstige gressplanter, ta en titt!   *Plantene leveres i standard plastpotte, som avbildet 

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7233-090
  EAN
  7330026155150
  Høyde
  90 cm
  Diameter
  15 cm
  Farge
  Grønn
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress
  Potte
  Standard plastpotte 

  Nylig viste produkter

  M.P Kunstig Gress 90cm
  Kunstig Gress 90cm
  På lager
  NOK 406,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »