Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gressbusk 58cm

  -18%
  AMB Kunstig Gressbusk 58cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Gressbusk 58cm  Kunstig gress er et flott tilskudd i ditt hjem eller på ditt kontor. De passer inn overalt og i alle interiør stiler. Vi har et stort utvalg kunstige gressplanter i vår nettbutikk. Våre kunstige gressplanter er allergivennlige, krever ikke noe riktig miljø eller annet veldikehold. Her er det bare og finne en passende...

  Kunstig Gressbusk 58cm 

  Kunstig gress er et flott tilskudd i ditt hjem eller på ditt kontor. De passer inn overalt og i alle interiør stiler. Vi har et stort utvalg kunstige gressplanter i vår nettbutikk.

  Våre kunstige gressplanter er allergivennlige, krever ikke noe riktig miljø eller annet veldikehold. Her er det bare og finne en passende potte, vi har et stort utvalg potter - sjekk det ut og kjøp et komplett produkt. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

  Denne falske gressbusken kommer også i en større variant, se den her :Kunstig Gressbusk 71cm .Det er veldig fint og sette disse to sammen. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  427636
  EAN
  8714344345575
  Høyde
  58 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Gressbusk 58cm
  AMBKunstig Gressbusk 58cm
  På lager
  NOK 649,00NOK 529,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »