Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Gypsophila ''Brudeslør'' Krans Rosa 28cm

  -12%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Gypsophila ''Brudeslør'' Krans Rosa 28cm En nydelig liten kunstig krans til dekor. En krans er en allsidig dekorasjon som kan brukes på ulike måter for å legge til farge, stil og festlig preg til ulike områder og arrangementer. Her er noen måter du kan dekorere med en krans: Dørdekorasjon: En av de mest tradisjonelle måtene å br...

  Kunstig Gypsophila ''Brudeslør'' Krans Rosa 28cm

  En nydelig liten kunstig krans til dekor. En krans er en allsidig dekorasjon som kan brukes på ulike måter for å legge til farge, stil og festlig preg til ulike områder og arrangementer.

  Her er noen måter du kan dekorere med en krans:

  Dørdekorasjon: En av de mest tradisjonelle måtene å bruke en krans på er som en dørdekorasjon. Heng en krans på dørhåndtaket eller rundt dørkarmen for å ønske gjester velkommen til ditt hjem eller til en spesiell anledning.

  Veggdekorasjon:En kunstig krans kan være et flott tillegg til veggdekorasjonen. Heng den over en peis, over en konsoll, eller som en del av et galleriveggarrangement for å gi et kunstnerisk og dekorativt preg.

  Borddekorasjon:Bruk en mindre krans som midtpunkt på bordet. Plasser den rundt et lys, en lysestake eller en vase med blomster for å skape et sjarmerende fokus.

  Vindusdekorasjon: Heng en krans foran vinduet for å gi en touch av natur og farge til rommet. Dette kan spesielt være nydelig i vinduskarmen eller på kjøkkenvinduet.

  Hengendedekorasjon: La en krans henge fra taket, enten i en sirkel over et spisebord eller som en del av dekorasjonen i en utendørsterrasse eller paviljong.

  Stoldekorasjon: Heng en liten krans på baksiden av stolene ved spisebordet under en spesiell anledning som en bryllupsfest eller jubileumsfest.

  Bryllupsdekorasjon: Kranse brukes ofte som dekorasjon i bryllup. De kan henges på inngangen til seremoni- eller mottakelsesstedet, brukes som en del av bryllupsbuketten, eller plasseres som sentrum på hvert bord.

  Hengende på speilet: Plasser en krans på veggen rett over et speil for å skape en vakker og symmetrisk dekorasjon.

  Sesongdekorasjon: Bruk kranse til å markere ulike årstider og ferier. For eksempel kan du bruke en høstkranse med lønneblader om høsten, en gran- eller furukrans til jul, eller en blomsterkrans om våren.

  Uansett hvordan du velger å bruke en krans, kan den gi en unik og vakker touch til ethvert rom eller arrangement. Velg en krans som passer til stilen og anledningen, og la kreativiteten din flyte når du finner den beste måten å vise den frem på.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  429605
  EAN
  8714344367584
  Diameter
  28cm
  Farge
  Rosa

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Gypsophila ''Brudeslør'' Krans Rosa 28cm
  Kunstig Gypsophila ''Brudeslør'' Krans Rosa 28cm
  På lager
  NOK 449,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »