Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hengende Jasmin 80cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig hengende Jasmin busk, denne kunstige hengeplanten er en nydelig veggdekorasjon, men også rå tøff i en vanlig potte med sin sterke grønnfarge og nydelige lange hengende grener.Idag ser vi alt mulig rundt forbi og fantasien er virkelig din beste venn når det gjelder interiør og dekorasjon, derfor er våre kunstige planter og blomster en...

  Kunstig hengende Jasmin busk, denne kunstige hengeplanten er en nydelig veggdekorasjon, men også rå tøff i en vanlig potte med sin sterke grønnfarge og nydelige lange hengende grener.
  Idag ser vi alt mulig rundt forbi og fantasien er virkelig din beste venn når det gjelder interiør og dekorasjon, derfor er våre kunstige planter og blomster en sikker vinner for deg som vil prøve ut litt med og pynte og style, de visner ikke, du kan forme og bøye dem og fargene består! Denne kan også henges i en vegghengt potte, enten alene elller sammen med flere av våre kunstige planter. 

  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  419270
  EAN
  8714344257274
  Høyde
  80 cm
  Diameter
  18 cm
  Farge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Hengende Jasmin 80cm
  Kunstig Hengende Jasmin 80cm
  På lager
  NOK 229,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »