Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Blå 65cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Blå 65cm Her ser du en av våre deluxe varianter i vårt sortiment av kunstige Hortensia, denne er virkelig i en flott sak, den har en høyde på 65cm og en diameter på 55cm på det bredeste,merk at du kan forme og brette den litt mer ut så diametere kan være alt fra 50cm til 55cm, alt etter hvordan du ...

  Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Blå 65cm

  Her ser du en av våre deluxe varianter i vårt sortiment av kunstige Hortensia, denne er virkelig i en flott sak, den har en høyde på 65cm og en diameter på 55cm på det bredeste,merk at du kan forme og brette den litt mer ut så diametere kan være alt fra 50cm til 55cm, alt etter hvordan du bretter den ut! Den har en nydelig blåfarge på de 13 hortensia blomstene og flotte, naturtroe blader i en rik grønn farge. Bladene er av topp kvalitet plast og tekstil, de er nøye etterlignet den ekte varianten med naturtroe detaljer i bladene, de mindre bladene er litt lysere i fargen og gjerne litt glattere mens de større "eldre" bladene har en mørkere farge og en tykkere følelse. Da denne kunstige planten er uv-behandlet vil det si at den kan brukes ute til å friske opp terrassen, hagen eller kanskje inngangspartiet, men merk at vi anbefaler likevel å ta den inn til vinteren eller om det er kraftig storm og uvær.

  Stamme, utebruk og god drenering.

  Denne kunstige hortensia ballen kommer med en ekte stamme som er støpt i en svart plastpotte som avbildet, dette gjør det enkelt for deg å plante den fine nye falske planten din i en utvalgt potte eller plantekasse. Stammen er mumifisert slik at den holder seg fin både ute og inne. Over tiden er det også mulig og lakke den for ekstra lang levetid, eller om du bare ønsker en mørkere stamme. 

  Det kreves igrunnen ingen vedlikehold ved våre kunstige planter, men når man har en kunstige uteplante og bruker den ute kan den bli litt støvete og skitten over tid, da er det bare og gi den en liten dusj med vannslangen så holder den seg fin å ren.

  Når man skal bruke den kunstige planten ute er det veldig viktig at man har god drenering i potten eller plantekassen man bruker. Dersom det ikke allerede er hull i potten er det viktig at man borrer hull til det. Dersom den kunstige planten blir stående i vann over tid kan den ekte stammen mugne/knekke eller den kan løsne fra potten den er støpt i. 

  Uv-behandlet

  At våre kunstige planter er uv-behandlet vil si at de er behandlet under selve produksjonen, hvor uv-stoff blandes inn i farge prosessen for å sørge for jevn å god behandling av alle blomster og blader på den kunstige busken, vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige Uv-behandlede planter og blomster. Merk at alle våre kunstige planter som er uv-behandlet har enten et uv-emblem eller teksten UV i tittel. 

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6250BL
  Høyde
  65cm
  Diameter
  50-55cm
  Farge
  Blå
  Produkt
  Hortensia busk
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø10cm x H10cm
  Antall blomster
  13
  Bladfarge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Blå 65cm
  Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Blå 65cm
  På lager
  NOK 1.829,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »