Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Grønn/Krem 65cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Grønn/Krem 65cm Her ser du en av våre flotte deluxe varianter i vårt sortiment av kunstige Hortensia, denne er virkelig i en fin busk, den er 65cm høy og med diameter på 50 til 55cm alt etter hvordan du selv bretter den! Den har en nydelig grønn og kremfarge på de 13 hortensia blomstene og flotte, ...

  Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Grønn/Krem 65cm

  Her ser du en av våre flotte deluxe varianter i vårt sortiment av kunstige Hortensia, denne er virkelig i en fin busk, den er 65cm høy og med diameter på 50 til 55cm alt etter hvordan du selv bretter den! Den har en nydelig grønn og kremfarge på de 13 hortensia blomstene og flotte, naturtroe blader i en dyp grønnfarge. Bladene er av utmerket kvalitet plast og tekstil. Vi jobber hardt for å kunne tilby kunstige planter i topp kvalitet og som er så nøye som mulig etterlignet den ekte planten. Denne kunstige planten er rik på grønne blader, noen lysere for å etterligne nyere vekst og noen mørkere, alle med detaljerte blader.

  Da denne flotte kunstige hortensiaen er uv-behandlet vil det si at den fint kan stå ute og friske opp uteplassen i sollyset uten å ta skade av dette, men når det gjelder vinterhalvåret eller kraftig uvær og vind anbefaler vi at den tas inn.

  Stamme 

  Denne kunstige hortensia ball busken har en ekte stamme. Stammen er støpt i en svart plastpotte som bildet viser. At den er støpt i en liten plast potte gjør det enkelt for deg å finne en perfekt potte eller plantekasse å plante den i. Stammen er såkalt mumifisert slik at den holder seg like fin både ute og inne. Over tiden er det også mulig og lakke den for ekstra levetid, eller om du bare ønsker en stamme som er litt mørkere.

  Drenering

  Her er et viktig tema, nemlig drenering om planten skal brukes utendørs. Det er veldig viktig at du har god drenering i potten som du planter den kunstige hortensiaen i, dette for at ikke stammen skal bli ødelagt, enten ved og mugne eller ved å løsne fra potten. Så husk å borre hull i potten eller plantekassen du bruker. Dette gjelder alle våre kunstige planter som kan brukes ute. Dersom den skal brukes innendørs er dette ikke nødvendig.

  Uv-behandlet

  At våre kunstige planter er uv-behandlet vil si at de er behandlet under selve produksjonen, hvor uv-stoff blandes inn i farge prosessen for å sørge for jevn å god behandling av alle blomster og blader på den kunstige busken, vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige Uv-behandlede planter og blomster. Merk at alle våre kunstige planter som er uv-behandlet har enten et uv-emblem eller teksten UV i tittel. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6250GR/CR
  Høyde
  65cm
  Diameter
  50-55cm
  Farge
  Grønn/krem
  Produkt
  Hortensia busk
  Bladfarge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø10cm x H10cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Grønn/Krem 65cm
  Kunstig Hortensia Ball Deluxe På Stamme Grønn/Krem 65cm
  På lager
  NOK 1.629,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »