Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Blå i Potte 40cm

  E.E.G Kunstig Hortensia Blå i Potte 40cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG HORTENSIA I POTTE 40CM Vår kunstige hortensia er veldig populære blant våre kunder og vi får stadig høre at det som er så fantastisk med hortensia er at den passer inn overalt, den er et blikkfang, men den er også ''enkel''. I og med at våre planter og blomster er kunstige trenger du ikke tenke på riktig miljø eller vanning. Du k...

  KUNSTIG HORTENSIA I POTTE 40CM

  Vår kunstige hortensia er veldig populære blant våre kunder og vi får stadig høre at det som er så fantastisk med hortensia er at den passer inn overalt, den er et blikkfang, men den er også ''enkel''. I og med at våre planter og blomster er kunstige trenger du ikke tenke på riktig miljø eller vanning. Du kan bare plassere den kunstige blomsten i din utvalgte potte og plassere den - så er det gjort. Vår kunstige Hortensia kommer i en svart standard plastpotte, selve den falske blomster er godt festet nedi denne slik at du enkelt kan sette den i din utvalgte potte eller i en plantekasse, for og gjøre den ekstra eksklusiv kan du da dekke toppen av potte med litt fin stein. Bladene på vår falske hortensia har en dyp og frisk grønnfarge og på bladene er det detaljer som er nøye etterlignet den ''ekte'' vare, selve hortensia blomstene har en flott blå farge og springer ut over hele toppen av planten.

  VEDLIKEHOLD

  Det krever ingen vedlikehold, kun en liten støvtørk i ny og ne å du kan nyte synet av denne kunstige blomster så lenge du måtte ønske. Våre kunstige Hortensia er også den perfekte gave. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423147
  EAN
  8714344298871
  Høyde
  40 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Blå
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Hortensia
  Størrelse potte
  Ø10 cm x H11 cm
  Potte
  Standard plastpotte

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Hortensia Blå i Potte 40cm
  Kunstig Hortensia Blå i Potte 40cm
  På lager
  NOK 249,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »