Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Deluxe Blå i Potte 53cm

  Greenmoods Kunstig Hortensia Deluxe Blå i Potte 53cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia Deluxe Blå i Potte 53cm Her ser du en våre deluxe varianter av kunstig hortensia, denne kan brukes ute i sommerhalvåret som pynt på veranda eller ved inngangspartiet, men det er viktig at den tas inn ved uvær og når høsten kommer.  Denne flotte falske blomsten har nydelige hortensia blomster i en klar blåfarge, den har ...

  Kunstig Hortensia Deluxe Blå i Potte 53cm

  Her ser du en våre deluxe varianter av kunstig hortensia, denne kan brukes ute i sommerhalvåret som pynt på veranda eller ved inngangspartiet, men det er viktig at den tas inn ved uvær og når høsten kommer. 

  Denne flotte falske blomsten har nydelige hortensia blomster i en klar blåfarge, den har flotte grønne blader spredt rundt om, noen mindre å noen større som gir et så naturtro uttrykk som mulig. Perfekt hjemme i stuen eller kanskje som det første møte når man kommer inn i gangen, men også kjempe fin som pynt på terrassen ved en spesiall anledning. Vi ser også at kunder bruker våre kunstige planter mye på hytten da dette er en plass hvor plantene gjerne blir stående alene over lengre perioder, da vil jo såklart den falske planten være like fin neste gang du kommer, og om det er noe støv på den er det bare og gi den en liten støvtørk eller en liten spyl i dusjen så er den like fin som ny!

  Drenering

  Dersom du velger å sette ute denne fine kunstige planten er det veldig viktig at den har god drenering i potten, selvom det bare er for en kort periode er det viktig med hull i potten slik at den ikke blir stående i vann, dersom den gjør det kan den løsne fra potten den står støpt i. Så pass alltid på og borre hull i din utvalget potte når du bruker noen av våre kunstige uteplanter ute. 

  Potte

  Vi har et stort uvalg potter i mange forskjellige størrelse og farger til både utebruk og innebruk her hos oss, så dersom du ønsker å handle hjem et komplett produkt i dag så ta en titt her å finn den perfekte potten for deg.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6252BL
  Høyde
  53cm
  Diameter
  40cm
  Farge
  Blå
  Produkt
  Hortensia busk
  Størrelse potte
  Ø13cm x H11,5cm
  Antall blomster
  5
  Bladfarge
  Grønn
  Antall stilker
  5

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia Deluxe Blå i Potte 53cm
  GreenmoodsKunstig Hortensia Deluxe Blå i Potte 53cm
  På lager
  NOK 1.090,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »