Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Deluxe Rosa i Potte 53cm

  Greenmoods Kunstig Hortensia Deluxe Rosa i Potte 53cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hortensia Deluxe Rosa i Potte 53cm Kunstig hortensia deluxe har en fin og frisk rosa farge, den kunstige planten er 53cm målt fra bakken og opp til øverste blader. Bladene har en flott, dyp grønnfarge med detaljer som ligner den ekte plante. Denne flotte kunstige hortensiaen er perfekte enten i stuen, gangen eller på kontoret. Et sikke...

  Kunstig Hortensia Deluxe Rosa i Potte 53cm

  Kunstig hortensia deluxe har en fin og frisk rosa farge, den kunstige planten er 53cm målt fra bakken og opp til øverste blader. Bladene har en flott, dyp grønnfarge med detaljer som ligner den ekte plante. Denne flotte kunstige hortensiaen er perfekte enten i stuen, gangen eller på kontoret. Et sikkert blikkfang du ikke vil angre på, det er også den perfekte gave til noen du er glad i. En hortensia som varer og varer.

  Denne hortensiaen har blader av høy kvalitet som tåler sollyset veldig bra, dermed kan du fint bruke denne ute til å friske opp terrassen på fine sommerdager. men ellers anbefaler vi at den enten tas inn eller skjermes for vind å uværet som følger høst og vinterhalvåret med.

  Drenering

  Dersom du velger og bruke denne fine saken ute er det veldig viktig at du har hull i potten du skal ha den i, dette for at ikke den blir stående i vann over lang tid - noe som kan gjøre at den løsner fra innerpotten den står fast i. Vi har et stort utvalg potter hos oss, ta gjerne en titt her. Ønsker du at vi borrer hull for deg før vi sender er det bare og skrive dette i kommentarfeltet når du bestiller din plante.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6252RS
  Høyde
  53cm
  Diameter
  40cm
  Farge
  Rosa
  Antall blomster
  5
  Produkt
  Hortensia busk
  Bladfarge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø13cm x H11,5cm
  Potte
  Standard plastpotte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Hortensia Deluxe Rosa i Potte 53cm
  Kunstig Hortensia Deluxe Rosa i Potte 53cm
  På lager
  NOK 990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »