Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Rosa i Kurv 45cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG HORTENSIA I KURV 45CM Vår kunstige rosa Hortensia i flettet kurv er virkelig en blikkfanger. Denne flotte kunstige blomsten er veldig naturtro og passer inn overalt, enten det er i hjemmet, på jobben eller der du måtte ønske. Over kurven springer det ut en bukett av grønne stilker med blader i den rikeste grønnfarge med nøye etterl...

  KUNSTIG HORTENSIA I KURV 45CM

  Vår kunstige rosa Hortensia i flettet kurv er virkelig en blikkfanger. Denne flotte kunstige blomsten er veldig naturtro og passer inn overalt, enten det er i hjemmet, på jobben eller der du måtte ønske. Over kurven springer det ut en bukett av grønne stilker med blader i den rikeste grønnfarge med nøye etterlignede detaljer, på enden er det flere hortensia blomsterblader laget av enestående kvalitet plast og tekstil som  gir en flott Hortensia busk med en diameter på 45cm. Er du ute etter en kunstig flott potteplante så er dette det rette valget for deg! Den duse rosa fargen er så nydelig at det er en glede og minne deg på at den forblir den samme år etter år. Denne kommer i en flettet trekurv, det vil si at denne falske hortensiaen er klar til og pynte opp med en gang du mottar den.

  VEDLIKEHOLD

  Nei, det kreves ingen vedlikehold, grønne fingre, plantekunnskap eller noen form for interesse for den saks skyld, våre kunstige planter er for alle og enhver som bare vil ha det fint, helt enkelt. Og det er jo det vi alle vil? Få det fint uten arbeid og stress, det er nettopp dette vi håper og kunne tilby deg med våre kunstige planter og kunstige blomster.

  Dersom du er ute etter en kunstig Hortensia, men har en potte til og ha den i kan du ta en titt i vårt utvalg kunstige hortensia, der finner du kunstige hortensia i standard plastpotte som er perfekt som innerpotte i din utvalgte flotte potte.

  Se vårt store utvalg idag!  

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  13.664B
  EAN
  8714344177091
  Høyde
  45 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Rosa
  Produkt
  Hortensia
  Størrelse potte
  Ø20 x H18 cm
  Potte
  Kurv

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Hortensia Rosa i Kurv 45cm
  Kunstig Hortensia Rosa i Kurv 45cm
  På lager
  NOK 449,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »