Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Hortensia Stilk Kremhvit 53cm

  -30%
  E.E.G Kunstig Hortensia Stilk Kremhvit 53cm
  Produktbeskrivelse
  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!Denne nydelige hortensia stilken kommer i en nydelig kremhvit farge, denne stilkb...

  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!

  Denne nydelige hortensia stilken kommer i en nydelig kremhvit farge, denne stilkblomsten er hele 53cm lang og selve blomsten har en diameter på 17cm, den ska stå alene i en flott vase, men stilken kan også bøyes og formes litt etter eget ønske, slik at du enkelt kan kombinere den med flere av våre kunstige snittblomster og lage den buketten du drømmer om. Vi hjelper deg gjerne på veien hvis du har noen spørsmål. 
  Ta en titt på utvalget vårt.

  Se relaterte produkter nede på siden.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  74.207
  EAN
  8714344178609
  Høyde
  53 cm
  Diameter
  13 cm
  Farge
  Kremhvit
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Hortensia
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Hortensia Stilk Kremhvit 53cm
  Kunstig Hortensia Stilk Kremhvit 53cm
  På lager
  NOK 114,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »