Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Husfred Matte 50x50cm

  -57%
  E.E.G Kunstig Husfred Matte 50x50cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG HUSFRED MATTE 50X50CM Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være litt av et blikkfang. Vår kunstige Husfred matte er veldig imponerende og meget naturtro og har en utrolig fin farge. Over hele er den dekket av små flott blader nøyakig etterlignet hus...

  KUNSTIG HUSFRED MATTE 50X50CM

  Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være litt av et blikkfang. Vår kunstige Husfred matte er veldig imponerende og meget naturtro og har en utrolig fin farge. Over hele er den dekket av små flott blader nøyakig etterlignet husfred stauden slik den skal være. De er laget av førsteklasses tekstil og plast å har en rik og dyp grønnfarge med noen få lysere innspill for og simulere nyere vekst. Husfred  'blomsten'' er opprinngelig en staude og er dekket av små blader over det hele, med tynne små stilker seg i mellom. 

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  VEDLIKEHOLD

  Vår kunstige husfred matte er igrunnen vedlikeholdsfrie da den ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Men som alt annet kan den også bli litt skitten, spesielt dersom den står ute. Anbefaler da en enkel dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. Vår falskee husfredmatte anbefaler vi at limes opp, gjerne med tapetlim. Den kan da enten limes direkte på vegg eller den kan limes på et underlag som deretter monteres opp på veggen. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger, enten om du skal dekke en hel vegg eller om du skal lage en ramme eller i annen form. Vår kunstige husfred matte er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. 

   •  

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  425523
  EAN
  8714344324440
  Høyde
  50 cm
  Diameter
  50 cm
  UV-beskyttet
  JA
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Husfred

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Husfred Matte 50x50cm
  Kunstig Husfred Matte 50x50cm
  På lager
  NOK 349,00NOK 149,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »