Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kaktus San Pedro 57cm

  E.E.G Kunstig Kaktus San Pedro 57cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Kaktus San Pedro er en mellomstor kaktus som er veldig fin og som passer både som gulvplante og bordplante, vi har også denne i en lavere variant.I Kaktus familien finner du et bredt utvalg arter, og du finner alt fra store kaktuser til små mer dekorative kaktuser, også gjerne med blomster. Vi liker og kunne presentere våre kunstige ka...

  Kunstig Kaktus San Pedro er en mellomstor kaktus som er veldig fin og som passer både som gulvplante og bordplante, vi har også denne i en lavere variant.I Kaktus familien finner du et bredt utvalg arter, og du finner alt fra store kaktuser til små mer dekorative kaktuser, også gjerne med blomster. Vi liker og kunne presentere våre kunstige kaktuser som er utrolig naturtro å flotte, vi har fått bare gode tilbakemeldinger på disse. 
  Dette er en klassisk kaktus som står rett opp og har flere ulike høyder på utstikkerne, vår kunstige kaktus har en veldig fin og naturlig grønnfarge. 

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  424641
  EAN
  8714344315622
  Høyde
  57 cm
  Diameter
  14 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø16 x H12
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Kaktus

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Kaktus San Pedro 57cm
  Kunstig Kaktus San Pedro 57cm
  På lager
  NOK 890,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »