Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kentia Palme 190cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG KENTIA PALME 190CM Kunstig Kentia Palme, en flott kunstig palme som er 190cm høy, med blader som er bygd opp rundt flere stammer som strekker seg ut i ulike lengder - dette gir Kentia palmen sitt fine utseende, en virkelig tropisk vinner! Den har nydelig grønne nyanser på de vakre lange palmebladene, bladene er laget av førsteklasses ...

  KUNSTIG KENTIA PALME 190CM

  Kunstig Kentia Palme, en flott kunstig palme som er 190cm høy, med blader som er bygd opp rundt flere stammer som strekker seg ut i ulike lengder - dette gir Kentia palmen sitt fine utseende, en virkelig tropisk vinner! Den har nydelig grønne nyanser på de vakre lange palmebladene, bladene er laget av førsteklasses plast og tekstil. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet av kunstige planter. Denne falske planten kan bygges opp i en høy potte, eller stå på gulvet. Den passer like godt på kontoret som hjemme. Denne falske palmen gir et inntrykk av kvalitet og den er i tillegg veldig naturtro. 

  Vi har et stort utvalg potter i vår nettbutikk. ta gjerne en titt. Spør dersom du trenger hjelp til valget slik at du kan bestille et komplett produkt idag. Vår kunstige kentia palme brukes ofte sammen to og to i en plantekasse. 

  FORDELER VED OG HANDLE KUNSTIGE PLANTER OG BLOMSTER

  Fordelene er mange. Først og fremst at de er allergivennlige. De er også vedlikeholdsfrie. og hva kan være bedre en det? Du trenger ikke ha grønne fingre, lage til det riktige miljø eller passe på at plantene får tilstrekkelig mengde vann. Nei, her er det bare og plassere de der du måtte ønske og alt du behøver å gjøre etter det er en liten støvtørking i ny og ne.  


  Kategori: Kunstige planter

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4406
  EAN
  8719075761946
  Høyde
  190 cm
  Diameter
  90 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø20 x H18
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Naturlig
  Produkt
  Palme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Kentia Palme 190cm
  GreenmoodsKunstig Kentia Palme 190cm
  På lager
  NOK 2.690,00 Ink. mva