Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kentia Palme Brannsikker 165cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG KENTIA PALME BRANNSIKKER 165CM Kunstig Kentia Palme, en flott kunstig palme som er 165cm høy, og har flott palmeblader som er bygd opp rundt flere tynne stammer som strekker seg ut i ulike lengder - dette gir Kentia palmen sitt merkbare utseende, en virkelig tropisk vinner! Den har nydelig grønne nyanser på de vakre lange palmebladene,...

  KUNSTIG KENTIA PALME BRANNSIKKER 165CM

  Kunstig Kentia Palme, en flott kunstig palme som er 165cm høy, og har flott palmeblader som er bygd opp rundt flere tynne stammer som strekker seg ut i ulike lengder - dette gir Kentia palmen sitt merkbare utseende, en virkelig tropisk vinner! Den har nydelig grønne nyanser på de vakre lange palmebladene, bladene er laget av førsteklasses plast og tekstil. Her hos ambiplants streber vi etter å kunne tilby det beste markedet har og tilby av kunstige planter. Denne falske planten kan bygges opp i en høy potte, eller stå på gulvet som den er. Den passer like godt på kontoret som i hjemmet. Denne falske palmen oser av kvalitet og den er i tillegg veldig naturtro. 

  POTTE ELLER PLANTEKASSE?

  Vi har et stort utvalg potter i vår nettbutikk. ta gjerne en titt. Spør dersom du trenger hjelp til valget slik at du kan bestille et komplett produkt hjem idag. Vår kunstige kentia palme brukes også ofte sammen to og to i en plantekasse, det gir et nydelig resultat dersom du har litt plass og gå på. 

  FORDELER VED OG HANDLE KUNSTIGE PLANTER OG BLOMSTER

  Fordelene er mange. Først og fremst at de er allergivennlige. De er også vedlikeholdsfrie. og hva kan være bedre en det? Du trenger ikke ha grønne fingre, lage til det riktige miljø eller passe på at plantene får tilstrekkelig mengde vann. Nei, her er det bare og plassere de der du måtte ønske og alt du behøver å gjøre etter det er en liten støvtørking i ny og ne.  

  Her er noen grunner til hvorfor brannsikring av kunstige planter kan være nødvendig:

  1. Brannspredning: Kunstige planter kan være laget av materialer som kan være brennbare. Hvis en brann skulle oppstå i bygningen, kan disse materialene raskt antennes og bidra til brannspredning. Derfor har ambiplants fokusert på å få inn et utvalg brannhemmende kunstige planter. 

  2. Røykutvikling: Når brennbare materialer brenner, avgir de ofte giftig røyk. Røyken kan være farlig for personer i bygningen, og den kan også gjøre det vanskelig for brannmenn å håndtere en brann og redde mennesker.

  3. Bygningssikkerhet: Offentlige bygninger, som skoler, sykehus, hoteller og kjøpesentre, har ansvar for sikkerheten til menneskene som besøker dem. Å ha brannsikre kunstige planter kan bidra til å redusere risikoen for brann og dens konsekvenser.

  4. Byggeforskrifter: Mange bygningskoder og forskrifter krever at materialer som brukes i bygninger skal oppfylle brannsikkerhets standarder. Dette inkluderer også materialer som kunstige planter som kan være en del av bygningsinnredningen.

  5. Forsikringskrav: Forsikringsselskaper kan også ha krav om brannsikkerhet i bygninger for å minimere risikoen for brannskader og skader.

  6. Lovbestemmelser: I noen områder kan det være juridiske krav om brannsikring av visse materialer, inkludert kunstige planter, spesielt i kommersielle og offentlige bygninger.

  For å brannsikre kunstige planter, kan ulike tiltak tas, som bruk av brannhemmende behandlinger eller valg av kunstige planter som er spesielt designet for å være ikke-brennbare eller mindre brennbare. Det er viktig å følge lokale bygningskoder og forskrifter samt å konsultere brannsikkerhetseksperter for å sikre at de nødvendige tiltakene er tatt for å beskytte bygningene og personene som bruker dem.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4405-FR
  EAN
  8785275766937
  Høyde
  165 cm
  Diameter
  100 cm
  Produkt
  Palme
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø18 x H15
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Kentia Palme Brannsikker 165cm
  Kunstig Kentia Palme Brannsikker 165cm
  På lager
  NOK 2.539,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »