Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kirsebærtre Rosa 150cm

  -30%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG KIRSEBÆR TRE ROSA 150 CM  Våre kunstige kirsebær tre har nydelige rosa blomster som er laget i førsteklasses plast og tekstil, de er nøye etterlignet de ekte blomstene og de er strategisk plassert rundt om på det flotte treet. Fyldig og flott rosa tre som gir farge til hverdagen. Fordelen med disse kunstige blomstertrærne er at de ...

  KUNSTIG KIRSEBÆR TRE ROSA 150 CM 

  Våre kunstige kirsebær tre har nydelige rosa blomster som er laget i førsteklasses plast og tekstil, de er nøye etterlignet de ekte blomstene og de er strategisk plassert rundt om på det flotte treet. Fyldig og flott rosa tre som gir farge til hverdagen. Fordelen med disse kunstige blomstertrærne er at de blomstrer hele året. Et kunstig kirsebærtre fra ambiplants står praktfullt med blomster gjennom alle årstidene. Du kan ha det fremme hele året, eller bytte det ut om vinteren for å sette det frem igjen neste vår og sommer.

  VEDLIKEHOLD

  Kunstige planter, blomster og trær fra ambiplants trenger lite til ingen vedlikehold. Det eneste som kan være lurt å gjøre er å tørke støv i ny og ne. Du må også tenke på hvor planten skal stå og at den bør stå godt fast i potten. Fyll med lekakuler og dekorstein, eller fest den ekstra godt med planteskum. Planteskum er lignende byggskum og fester planten godt fast i potten. Det er ikke alltid nødvendig til en plante inne, men anbefales til uteplantene som skal tåle vindkast m.m.

   POTTE

  Vi har et stort utvalg potter og annet du trenger til dine planter her hos oss, klikk her og finn det du trenger. Spør oss om du lurer på noe eller trenger tips til en passende potte.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319040
  EAN
  8785275745253
  Høyde
  150cm
  Diameter
  90cm
  Farge
  Rosa
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D17,5cm
  Bladfarge
  Grønn
  Stamme
  Kunstig

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Kirsebærtre Rosa 150cm
  GreenmoodsKunstig Kirsebærtre Rosa 150cm
  På lager
  NOK 1.890,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »