Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
    Høy Kvalitet
    Trygg Handel
    1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

    Kunstig "Landskapsmiks" Plantevegg 100x100cm UV

    Produktbeskrivelse
    KUNSTIG LANDSKAPSMIKS PLANTEVEGG MATTE 100X100CM Gi veggen din litt nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn stor plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter er uv behandlet og klare, de vil være litt av et blikkfang uansett hvor du plasserer dem. Vår kunstige Landskapsmiks plantevegg har mye spill i seg, store og sm...

    KUNSTIG LANDSKAPSMIKS PLANTEVEGG MATTE 100X100CM

    Gi veggen din litt nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn stor plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter er uv behandlet og klare, de vil være litt av et blikkfang uansett hvor du plasserer dem. Vår kunstige Landskapsmiks plantevegg har mye spill i seg, store og små forskjellige planter springer ut rundt forbi,  noe som gir en veldig naturtro effekt. De er laget av førsteklasses plast og tekstil å har en rik og dyp flott grønnfarge med noen få lysere innspill for og simulere nyere vekst. Vår kunstige ''landskapsmiks'' plantevegg er visuelt sett veldig imponerende! Har du en tom vegg inne eller ute som kunne trengt en liten oppfriskning? Da er våre kunstige plantevegg matter løsningen for deg, det gir det lille ekstra som vi alle er ute etter.

    UV-BEHANDLET

    Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under selve produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

    MONTERING

    Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige landskapsmiks plantevegg matte er 1stk - 1m2 i pakken. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

    ​​​Se monteringsvideo

    VEDLIKEHOLD

    Våre kunstige plantevegg matter krever igrunnen ingen vedlikehold, samme med resten av våre kunstige planter og blomster. Men som alt annet vil de selvfølgelig kunne støve litt ned og om de står ute vil de bli litt skitne over tid. Derfor anbefaler vi støvtørking i ny og ne samt for de som står ute en liten dusj med hageslangen for og holde dine kunstige planter frie for skitt og støv slik at de holder seg friske og fine i mange år fremover.

     

      •  

     

    Produkt spesifikasjoner

    Artikkelnummer:
    318009
    EAN
    8719075768785
    Høyde
    100cm
    Diameter
    100cm
    UV-beskyttet
    Ja
    Farge
    Grønn
    Materiale
    Kunststoff

    Nylig viste produkter

    Greenmoods Kunstig "Landskapsmiks" Plantevegg 100x100cm UV
    Kunstig "Landskapsmiks" Plantevegg 100x100cm UV
    På lager
    NOK 2.280,00 Ink. mva
    Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »