Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Laurbær Kule Large 80cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG LAURBÆR KULE LARGE 80CM Denne vakre kunstige busken vil garantert vekke oppsikt på verandaen, i utestua eller ved kontoret, enten inne eller ute. Vår kunstige laurbær kule large er 80cm høy og er veldig fyldig med sin diameter på 75cm. Den kommer med en ekte stamme og ut fra den springer flere kunstige grener fulle av nydelige laur...

  KUNSTIG LAURBÆR KULE LARGE 80CM

  Denne vakre kunstige busken vil garantert vekke oppsikt på verandaen, i utestua eller ved kontoret, enten inne eller ute. Vår kunstige laurbær kule large er 80cm høy og er veldig fyldig med sin diameter på 75cm. Den kommer med en ekte stamme og ut fra den springer flere kunstige grener fulle av nydelige laurbær blader i en mørk rik grønnfarge av høy kvalitet som tåler sollys. Bladene er laget av førsteklasses plast og tekstil og detaljene er nøye etterlignet den ekte vare. Vi streber etter og kunne tilby det best og mest naturtroe på markedet innen kunstige planter og blomster. Denne kunstige planten gjør seg perfekte godt festet i en potte på uteplassen. 

  PLASSERING OG VEDLIKEHOLD

  Denne eviggrønne busken passer veldig godt inn i de fleste rom, enten det er hjemme eller det er på kontoret. Et sikkert valg. Våre kunstige planters trivsel avhenger ikke av kombinasjonen av lys, temperatur eller fuktighet. De kan plasseres der du måtte ønske og krever ingen vedlikehold, kun en liten støvtørk i ny og ne for og holde din kunstige plante fin i mange år fremover.

  POTTE ELLER PLANTEKASSE

  Om du ønske potte eller plantekasse, vi har et stort utvalg av dette her. Den kunstige laurbær kulen kommer med en standars plastpotte som passe i alle potter, ta en titt i vårt utvalg og spør oss gjerne om tips og råd dersom du ønsker slik at du kan kjøpe et komplett produkt idag. Det er også viktig at man lager dreneringshull i potten slik at det ikke samles vann i den.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6702
  EAN
  8719075762998
  Høyde
  80 cm
  Diameter
  75 cm
  Stamme
  Naturlig stamme
  Produkt
  Laurbær
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø13 x H12

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Laurbær Kule Large 80cm
  Kunstig Laurbær Kule Large 80cm
  På lager
  NOK 2.490,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »