Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Laurbær Kule Small 33cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG LAURBÆR KULE SMALL 33CM Den eviggrønne busken. Dette stemmer virkelig med vår kunstige laurbær kule, den varer og varer uten og vokse seg ut av form. Denne kunstige laurbær kulen er 33cm høy og har en diameter på 25cm, veldig naturtro. Ut fra den svarte standardplastpotten er det en ekte stamme som har flere grener med laurbærbl...

  KUNSTIG LAURBÆR KULE SMALL 33CM

  Den eviggrønne busken. Dette stemmer virkelig med vår kunstige laurbær kule, den varer og varer uten og vokse seg ut av form. Denne kunstige laurbær kulen er 33cm høy og har en diameter på 25cm, veldig naturtro. Ut fra den svarte standardplastpotten er det en ekte stamme som har flere grener med laurbærblader på. Bladene er nøye detaljerte blader i en mørk grønnfarge som sammen danner en fin og fyldig liten busk.

  PLASSERING

  Hvor skal du ha din nye kunstige plante?  Kanskje hjemme, eller kanskje på kontoret? Dette er en sikker vinner, den er veldig naturtro og er et av våre mest populære produkter. Det at den er helgrønn gjør at den passer inn overalt. Dersom du trenges tips eller inspirasjon så hjelper vi deg gjerne med dette.

  POTTE

  Vår kunstige laurbær kule small kommer i en standars plastpotte, det er litt tyngde i den slik at den står stabilt nedi potten. Vi kan anbefale deg noen potter, feks: Capi lux - denne potten kommer i svart og hvit, den passer veldig bra sammen med denne kunstige planten. Se gjerne over de andre pottene i vårt sortiment her.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6700
  EAN
  8719075760994
  Høyde
  33 cm
  Diameter
  25 cm
  Stamme
  Naturlig stamme
  Produkt
  Laurbær
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H7,5cm x D9cm
  Farge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Laurbær Kule Small 33cm
  Kunstig Laurbær Kule Small 33cm
  På lager
  NOK 549,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »