Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig "Levende" Plantevegg 100x100cm UV

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG LEVENDE PLANTEVEGG 100X100CM Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være litt av et blikkfang. Vår kunstige levende plantevegg har mye spill i seg, større gress og bregne''busker'' springer ut rundt forbi noe som gir den ''levende'' effekten. De er laget...

  KUNSTIG LEVENDE PLANTEVEGG 100X100CM

  Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være litt av et blikkfang. Vår kunstige levende plantevegg har mye spill i seg, større gress og bregne''busker'' springer ut rundt forbi noe som gir den ''levende'' effekten. De er laget av førsteklasses tekstil og plast å har en rik og dyp grønnfarge med noen få lysere innspill for og simulere nyere vekst. Vår kunstige ''levende'' plantevegg er visuelt sett veldig imponerende! 

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige levende plantevegg er 1stk - 1m2 i pakken. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

  Se monteringsvideo

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en enkel dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. 

   

   •  

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423295
  EAN
  8714344300802
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  100 cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Tykkelse
  7 cm
  Farge
  Grønn
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig "Levende" Plantevegg 100x100cm UV
  AMBKunstig "Levende" Plantevegg 100x100cm UV
  På lager
  NOK 1.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »