Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Majestetisk Orkide i Mose 145cm

  AMB Kunstig Majestetisk Orkide i Mose 145cm
  Produktbeskrivelse
  Dette er absolutt en av de flotteste Orkideene du kan tenke deg med den beste kvaliteten på markedet. En kunstig orkide som er montert i kunstig mose, den er meget naturtro og en flott kunstig blomst!Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av ...

  Dette er absolutt en av de flotteste Orkideene du kan tenke deg med den beste kvaliteten på markedet. En kunstig orkide som er montert i kunstig mose, den er meget naturtro og en flott kunstig blomst!

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  20.395
  EAN
  8714344170542
  Høyde
  145 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Hvit
  Produkt
  Orkide
  Potte
  Jord
  Størrelse potte
  Ø26 x H24 cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Majestetisk Orkide i Mose 145cm
  AMBKunstig Majestetisk Orkide i Mose 145cm
  På lager
  NOK 3.690,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »