Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Mose Plate D20cm

  -20%
  Uplants Kunstig Mose Plate D20cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Mose Plate D20cm, dersom du liker og lage litt dekorasjoner selv hvor du har flere en bare en plante eller to så er våre kunstige moseplater perfekt til dette, enten det er i en stor blomsterpotte der du bare bruker det som dekke istedenfor dekorstein eller om du har en liten oase av kunstige planter og blomster. Se for deg at du plassere...

  Kunstig Mose Plate D20cm, dersom du liker og lage litt dekorasjoner selv hvor du har flere en bare en plante eller to så er våre kunstige moseplater perfekt til dette, enten det er i en stor blomsterpotte der du bare bruker det som dekke istedenfor dekorstein eller om du har en liten oase av kunstige planter og blomster. Se for deg at du plasserer noen av våre kunstige grener og blader i en gjennomsiktig vase, da kan du bruke vår mose i bunnen, det er en av mange gode ideer som inkluderer våre kunstige moser.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  416359
  EAN
  8714344222050
  Høyde
  20 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Grønn
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Mose

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Mose Plate D20cm
  Kunstig Mose Plate D20cm
  På lager
  NOK 99,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »