Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Mosematte 100x100 cm

  E.E.G Kunstig Mosematte 100x100 cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG MOSEMATTE100x100CM  Vår kunstige mosematte er veldig dekorativ, den har en rik grønnfarge og har noen mer opphøyede områder, noe som gir en 3D effekt som igjen gir en veldig naturtro effekt. Denne mosematten kommer som et ''teppe'' og er enkel og bruke i all slags innredning, enten den brukes i dens opprinnelige størrelse, eller k...

  KUNSTIG MOSEMATTE100x100CM 

  Vår kunstige mosematte er veldig dekorativ, den har en rik grønnfarge og har noen mer opphøyede områder, noe som gir en 3D effekt som igjen gir en veldig naturtro effekt. Denne mosematten kommer som et ''teppe'' og er enkel og bruke i all slags innredning, enten den brukes i dens opprinnelige størrelse, eller klippes til for og passe slik du vil ha den. Er du ute etter et blikkfang i stua eller bare en oppfriskning på kontoret, prøv denne kunstige mosematten.

  Visste du at grønne planter, levende eller kunstig løfter hele rommet og gir en bedre romfølelse. Det er også sagt at grønt gir ekstra trivselsfølelse, noe som også bidrar til at vi yter bedre i hverdagen. 

  MONTERING/OPPHENG

  Denne kunstige mosematten er kjempe fin om den feks rammes inn som et bilde - eller man kan også enkelt lime den opp på et underlag og deretter skru den opp på veggen som den er. Det er da veldig fint om man har flere som sammen danner en stor ''plantevegg''. Spør oss om inspirasjon og råd dersom du lurer på noe.

  VEDLIKEHOLD

  Vår kunstige mosematte er som alle våre andre kunstige matter, plante og blomster vedlikeholdsfrie, de krever ingen plantekunnskap, grønne fingre, riktig miljø eller interessen for den slags. Her er det bare å velge hvordan du ønsker og ha det, montere opp og deretter kan du ha glede av din kunstige mosematte i årevis fremover. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  426348
  EAN
  8714344332698
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  100 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Mose

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Mosematte 100x100 cm
  Kunstig Mosematte 100x100 cm
  På lager
  NOK 990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »