Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre 160cm UV

  -20%
  Greenmoods Kunstig Oliventre 160cm UV
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Oliventre 160cm UV Oppgrader hjemmet eller kontoret ditt med vårt kunstige oliventre på 160cm. Dette praktfulle treet har hele 1664 blader å bringer med seg en følelse av natur og ro, perfekt for enhver innendørs eller utendørs setting. Våre kunstige oliventre har mange flotte blader i den perfekte olivengrønne fargen, med dens li...

  Kunstig Oliventre 160cm UV

  Oppgrader hjemmet eller kontoret ditt med vårt kunstige oliventre på 160cm. Dette praktfulle treet har hele 1664 blader å bringer med seg en følelse av natur og ro, perfekt for enhver innendørs eller utendørs setting.

  Våre kunstige oliventre har mange flotte blader i den perfekte olivengrønne fargen, med dens litt lysere undersider og mange oliven spredd rundt om på treet er dette et enestående kunstig oliventre. Dette treet tåler sollys uten å falme, slik at det kan brukes både innendørs og utendørs. Og det krever ingen vanning eller klipping - bare enkel støvtørking for å holde det friskt og vakkert.

  Vårt kunstige oliventre på 160cm er ikke bare et dekorativt element, men en investering i å skape en avslappende og innbydende atmosfære hvor som helst det plasseres. Enten det er i stuen, på kontoret, på balkongen eller i en resepsjon, vil dette treet være et imponerende blikkfang som beriker ethvert miljø.

  DRENERING, det er viktig!

  Når du har mottatt din nye fine kunstige UV plante så er de neste stegene du tar ganske viktige. Når treet plantes i potte er det utrolig viktig at det lages dreneringshull i potte dersom den ikke allerede har dette, den falske planten kommer fra oss støpt i betong i en standard plastpotte, dersom denne potten blir stående i vann vil dette ødelegge feste og stammen over tid. Husk derfor alltid, god drenering, gjerne leca under planten i tillegg og ikke minst å bruke stein eller feks byggskum til å feste den oppi potten slik at den ikke velter eller blir stjålet.

  UV beskyttet kunstig tre

  Når man kjøper et kunstig tre som er uv beskyttet vil dette da si at blader å gjerne stamme er behandlet med uv stoff for å kunne tåle sollys samt fukt, men at man fortsatt må tenke på høyde og diameteren på blader mtp vindfang. Jo større og bredere grener jo mer er det for vinden å ta tak i. Jo mindre, som feks runde buksbom baller, tuja etc jo mer robuste er de da vinden ikke har særlige plasser å få tak. 

  Vi anbefaler derfor alltid å tenke sesong og eller plassering når du har dine kunstige planter og trær ute, dersom du kjøper et kunstig oliventre UV på 160cm så vil vi anbefale plassering som skjermer det for vær og vind eller at dette tas inn dersom det står veldig værutsatt når det er storm/uvær samt på høst og vinterhalvåret. 

  Utenom dette kan det fint brukes ute, det er bare å finne din utvalgte potte med dreneringshull og plante den kunstige planten godt slik at den står stabilt og stødig.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1982160
  EAN
  8719075761571
  Høyde
  160cm
  Stamme
  Ekte Trestamme
  UV-beskyttet
  Ja
  Antall blader
  1664
  Bladfarge
  Olivengrønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre 160cm UV
  GreenmoodsKunstig Oliventre 160cm UV
  På lager
  NOK 2.690,00 Ink. mva