Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre Gigant 270cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG OLIVENTRE GIGANT 270CM  Få ekte middelhavsstemning hjemme! Våre eksklusive oliventrær med stamme er det riktige valget. Dette velfylte falske oliventreet er montert på en spesiell gjenskapt tykk stamme og har hele 10064 blader i førsteklasses silke, tekstil og plast. Her har du et kunstig tre med et svært naturlig utseende, høyden...

  KUNSTIG OLIVENTRE GIGANT 270CM 

  Få ekte middelhavsstemning hjemme! Våre eksklusive oliventrær med stamme er det riktige valget. Dette velfylte falske oliventreet er montert på en spesiell gjenskapt tykk stamme og har hele 10064 blader i førsteklasses silke, tekstil og plast. Her har du et kunstig tre med et svært naturlig utseende, høyden på det kunstige oliventreet er ca 270cm, dette kan økes ytterligere ved og plassere treet i en høyere potte. Kronen på Oliventreet har en diameter på 180cm, grenene strekker seg fint ut og er fulle av nydelige blader uten olivenfrukt.

  HVORFOR VELGE KUNSTIG

  Jo, kjøper du et kunstig tre eller en kunstig plante som du liker, så er det den du får og du kan beholde den nøyaktig like fin så lenge du måtte ønske. Våre kunstige planter, trær og blomster krever ingen plantekunnskap, grønne fingre eller det rette miljø. Du velger bare plassen og der står det, flott og majestetisk. Våre kunstige planter og trær er også helt allergivennlige. 

  SENDING OG MONTERING

  På grunn av sin store størrelse sendes grenene til det kunstige treet i egen pakke og stammen i en annen. Men det er veldig enkelt å sette sammen treet, det er merket for og hjelpe med ''sammenkobling''. Deretter er det med kitt som brukes for og dekke skjødene hvor grenene festes. Vi har et stort utvalg potter og plantekasser i vårt sortiment, ta en titt og bestill et komplett produkt. Vi har lave potter i mange fasonger eller høye potter dersom du vil bygge ditt kunstige tre opp for enda mer høye.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5718
  EAN
  8719075768655
  Høyde
  270cm
  Diameter
  180cm
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  UV-beskyttet
  Ja
  Antall blader
  10064 stk
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre Gigant 270cm
  GreenmoodsKunstig Oliventre Gigant 270cm
  På lager
  NOK 15.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »