Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oliventre Twist UV 155cm

  -15%
  Greenmoods Kunstig Oliventre Twist UV 155cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Oliventre Twist UV 155cm (Spesial bygd stamme, ingen er like) Et spesielt tree sammensatt av ulike ekte trestammer i ekte tre. Stammen gir et unik utseende. Produktene er spesial bygd for hånd og vil derfor skille seg noe fra hverandre i stammene. Det kunstige oliventreet har 2592 anti UV-blader og kommer med ca. 162 oliven frukter. VIKT...

  Kunstig Oliventre Twist UV 155cm (Spesial bygd stamme, ingen er like)

  Et spesielt tree sammensatt av ulike ekte trestammer i ekte tre. Stammen gir et unik utseende. Produktene er spesial bygd for hånd og vil derfor skille seg noe fra hverandre i stammene. Det kunstige oliventreet har 2592 anti UV-blader og kommer med ca. 162 oliven frukter.

  VIKTIG Å HUSKE

  Dersom ditt oliventre skal stå i en potte på verandaen er det viktig at du har god drenering i potten, borr hull i bunnen slik at regnvann og slikt renner ut, da holder stammen og potten feste sitt best. Vi har noen potter med ferdig dreneringshull samt noen uten slik at du kan bestemme om du vil ha de til inne eller til utebruk. Dersom du først skal ha potten inne og etter hvert vil ha den ute, borrer du bare et enkelt hull under potten, våre potter har et merke hvor du kan borre for best mulig drenering. Se vårt stort utvalg potter.

  Vedlikehold og behandling

  Våre kunstige uteplanter som har stammer av ekte tre vil etter tid falme noe i solen. Dette er ikke farlig. Noen liker at stammen blir lysere med tiden, mens andre ønsker å friske opp stammen. Trestammene behandles slik som annet tre. Du kan for eksempel beise stammen for å friske den opp ved ønske om det.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1982155
  EAN
  8719075765241
  Høyde
  155cm
  Diameter
  60-65cm
  Stamme
  Håndlaget (Unike sammensatte stammer)
  Antall stammer
  Flere stammer satt sammen for en unik stamme
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D17cm
  Oliven
  Ja

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Oliventre Twist UV 155cm
  Kunstig Oliventre Twist UV 155cm
  På lager
  NOK 3.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »