Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Oncidium Orkide Kremhvit i Potte 45cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  En naturtro kunstig kremhvit oncidium orkidê med en høyde på 45cm, den kommer i en nydelig kermaikk krukke/skål som du ser på bilde. En veldig tidløs Orkidê plante som ikke krever annet en et underlag og stå på.Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè...

  En naturtro kunstig kremhvit oncidium orkidê med en høyde på 45cm, den kommer i en nydelig kermaikk krukke/skål som du ser på bilde. En veldig tidløs Orkidê plante som ikke krever annet en et underlag og stå på.

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  425586
  EAN
  8714344325072
  Høyde
  45 cm
  Diameter
  30 cm
  Farge
  Kremhvit
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Orkide
  Størrelse potte
  Ø12 cm x H10 cm

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Oncidium Orkide Kremhvit i Potte 45cm
  Kunstig Oncidium Orkide Kremhvit i Potte 45cm
  På lager
  NOK 379,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »