Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide Hvit i Mose 130cm

  E.E.G Kunstig Orkide Hvit i Mose 130cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Hvit Orkidê i potte av mose, her er det ingen vanlig potte, men 5 stilker i stilig mose potte med røtter som vokser ut og rundt. Denne elegante planten vil passe rett inn overalt. Har du et venterom, gi kunden noe å se på da, denne Majestetiske Orkidê planten er tidløs.Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkid...

  Kunstig Hvit Orkidê i potte av mose, her er det ingen vanlig potte, men 5 stilker i stilig mose potte med røtter som vokser ut og rundt. Denne elegante planten vil passe rett inn overalt. Har du et venterom, gi kunden noe å se på da, denne Majestetiske Orkidê planten er tidløs.

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  20.356
  EAN
  8714344169768
  Høyde
  130 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Hvit
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Orkide
  Potte
  Jord

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Orkide Hvit i Mose 130cm
  Kunstig Orkide Hvit i Mose 130cm
  På lager
  NOK 2.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »