Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide i Retro Potte 60cm

  E.E.G Kunstig Orkide i Retro Potte 60cm
  Produktbeskrivelse
  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den ...
  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!
  Se relaterte produkter nede på siden.
   
  Vår kuntstige Orkidë i denne stilige potten gir en ekstra dimensjon til den kunstige blomsten, potter er en slags retropotte/gammelpote, Orkidëen kommer med 3 stilker på 60 cm og fremstår meget naturtro og realistisk! 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4185304
  EAN
  8714344250770
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  35 cm
  Farge
  Hvit
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Orkide
  Størrelse potte
  Ø20 x H8
  Potte
  Keramikk

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Orkide i Retro Potte 60cm
  Kunstig Orkide i Retro Potte 60cm
  På lager
  NOK 549,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »