Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide Mini Kremhvit 25cm

  -20%
  Uplants Kunstig Orkide Mini Kremhvit 25cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig hvit orkidê 25cm, en enkel og fin liten Kunstig bord orkidê, den har en lang fin stilk med flotte hvite Kunstige Orkidê blomster og knopper. Den kommer i en nydelig potte som du ser på bildet.Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en ...

  Kunstig hvit orkidê 25cm, en enkel og fin liten Kunstig bord orkidê, den har en lang fin stilk med flotte hvite Kunstige Orkidê blomster og knopper. Den kommer i en nydelig potte som du ser på bildet.

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  13.790C
  EAN
  8714344127126
  Høyde
  25 cm
  Diameter
  15 cm
  Farge
  Hvit
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Orkide
  Størrelse potte
  Ø6 x H7
  Potte
  Keramikk

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Orkide Mini Kremhvit 25cm
  Kunstig Orkide Mini Kremhvit 25cm
  På lager
  NOK 179,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »