Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Orkide Rosa i Keramikkpotte 100cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig RosaOrkidê i en nydelig høyglanset keramikk potte, denne kunstige blomsten har 7 stilker på 100cm med hvite nydelige blomster og fremstår meget naturtro, og er så absolutt en blikkfanger.Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av d...

  Kunstig RosaOrkidê i en nydelig høyglanset keramikk potte, denne kunstige blomsten har 7 stilker på 100cm med hvite nydelige blomster og fremstår meget naturtro, og er så absolutt en blikkfanger.

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  425613
  EAN
  8714344325348
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  45 cm
  Farge
  Rosa
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Orkide
  Størrelse potte
  Ø23 cm x H19 cm
  Potte
  Keramikk

  Nylig viste produkter

  Outlet Kunstig Orkide Rosa i Keramikkpotte 100cm
  Kunstig Orkide Rosa i Keramikkpotte 100cm
  På lager
  NOK 2.790,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »