Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Pengetre Mix Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PENGETRE MIX PLANTEVEGG UV 50X50CM Har du en vegg i stua eller på verandaen som liksom bare står der? Vi har alle et ønske om å ha det fint i hjemmet eller på arbeidsplassen, men det er ikke alltid så enkelt og få det nøyaktig som man vil. Vi heier på det og være unik, å tørre å være seg selv og dette gjenspeiles ofte i hvo...

  KUNSTIG PENGETRE MIX PLANTEVEGG UV 50X50CM

  Har du en vegg i stua eller på verandaen som liksom bare står der? Vi har alle et ønske om å ha det fint i hjemmet eller på arbeidsplassen, men det er ikke alltid så enkelt og få det nøyaktig som man vil. Vi heier på det og være unik, å tørre å være seg selv og dette gjenspeiles ofte i hvordan vi innreder hjemmet vårt. En god blanding av deg å det som er trendy er ofte en perfekt kombinasjon. Med våre kunstige plantevegg matter kan du enkelt fornye eller implementere den stilen du allerede har, se for deg en stor vegg i stua eller på verandaen dekket av denne falske planteveggen med mix av blader fra pengetre og små bregner, eller som et bilde i ramme midt på veggen, mulighetene er mange med våre kunstige planteveggmatter.

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er  godtuv-behandlet, dette er gjort under selve produksjonen for å sikre en dyp og varig behandling, godt rustet for sollyset. Dette gjør at du kan ha glede av din nye falske plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter å tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en liten dusj med vannslangen innimellom. Da holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. Merk at utebruk året rundt uten le vil korte ned noe på levetiden.

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige pengetre mix plantevegg er målene 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

  Dersom du har spørsmål som ikke blir besvart over så ta kontakt så hjelper vi deg etter beste evne.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318007
  EAN
  8719075768761
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Pengetre Mix Plantevegg 50x50cm UV
  Kunstig Pengetre Mix Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 319,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »