Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Photinia Hekk 135x120x9cm UV

  -20%
  Greenmoods Kunstig Photinia Hekk 135x120x9cm UV
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PHOTINIA HEKK 135X120X9CM Kunstig Photinia Hekk kan brukes ute og inne. Den kunstige hekken kan brukes for å skjerme innsyn på en glassbalkong eller bare som en hekk. Den kunstige hekken er festet på et lite stativ som kan trekke ut eller i sammen etter eget ønske, og på den måten blir størrelsen på den kunstige hekken fleksibel. N...

  KUNSTIG PHOTINIA HEKK 135X120X9CM

  Kunstig Photinia Hekk kan brukes ute og inne. Den kunstige hekken kan brukes for å skjerme innsyn på en glassbalkong eller bare som en hekk. Den kunstige hekken er festet på et lite stativ som kan trekke ut eller i sammen etter eget ønske, og på den måten blir størrelsen på den kunstige hekken fleksibel. Når man trekker hekken utover 135cm bredde vil høyden reduseres proporsjonalt. For eksempel, ved å redusere høyden til 100cm vil bredden øke til 210cm. En enkel måte og sette opp skjerming om det trengs, den kan også enkelt flyttes på.

  UV-BESKYTTET

  Vår kunstige Photinia hekk er UV-behandlet. Dette skjer allerede i produskjonen hvor uv-stoffet blandes inn i fargeprosessen, dette for og sikre jevn og god behandling av hele produktet slik at du kan ha glede av din kunstige hekk i mange år fremover. 

  VÆR OG VIND

  Det er selvfølgelig anbefalt og feste prunus hekken ved oppsett slik at ikke vinden tar tak i den, fest den da godt i begge sidene samt midten av produktet.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318030
  Høyde
  120cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Tykkelse
  9cm
  Farge
  Grønn/Rød
  Produkt
  Photinia hekk
  Bredde
  135cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Photinia Hekk 135x120x9cm UV
  Kunstig Photinia Hekk 135x120x9cm UV
  På lager
  NOK 1.090,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »