Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Calathea Makoyana Burgunder 75cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Calathea Makoyana Burgunder 75cm Calathea makoyana, kjent som "Peacock Plant" eller "Cathedral Windows", er en populær art av Calathea-planten som er hjemmehørende i Brasil. Planten er medlem av familien Marantaceae, som inkluderer mange andre dekorative og fargerike planter. Calathea makoyana er verdsatt for sitt fantastiske løvverk, p...

  Kunstig Calathea Makoyana Burgunder 75cm

  Calathea makoyana, kjent som "Peacock Plant" eller "Cathedral Windows", er en populær art av Calathea-planten som er hjemmehørende i Brasil. Planten er medlem av familien Marantaceae, som inkluderer mange andre dekorative og fargerike planter. Calathea makoyana er verdsatt for sitt fantastiske løvverk, preget av intrikate mønstre og livlige farger.

  Vår kunstige Calathea trenger lite stell. Den levende planten trives best i lys, mens denne kunstige har ingen slike krav. Den passer like godt i mørke rom som i lyse rom. Vi har flere ulike kunstige Calathea planter, noen helt grønne mens andre har den flotte dype lilla/Burgunder fargen under bladene. Bladverket er detaljert og naturlig på den kunstige planten. 

  Å velge kunstige planter i stedet for ekte planter har sine fordeler, spesielt i visse situasjoner. Her er noen av fordelene med kunstige planter:

  Lite vedlikehold: Kunstige planter krever minimalt med vedlikehold sammenlignet med ekte planter. Du trenger ikke vanne dem, gi dem sollys eller bekymre deg for jordkvaliteten. Dette gjør dem ideelle for personer som ikke har grønne fingre eller som har begrenset tid til pleie av planter.

  Ingen sesongavhengighet: Kunstige planter påvirkes ikke av sesong endringer eller klimatiske forhold. De beholder sitt utseende og friskhet året rundt, uavhengig av været utenfor.

  Allergivennlighet: For personer som er allergiske mot pollen eller har allergiske reaksjoner på visse planter, kan kunstige planter være et flott alternativ, da de ikke produserer pollen eller allergener.

  Ingen giftighet: Noen ekte planter kan være giftige for kjæledyr eller små barn hvis de blir inntatt. Kunstige planter utgjør ingen slik fare, da de ikke har giftige stoffer.

  Design og estetikk: Kunstige planter kommer i et bredt utvalg av former, størrelser og farger. Dette gir deg muligheten til å velge planter som passer perfekt inn i ditt designkonsept, uavhengig av lysforhold eller klima.

  Holdbarhet: Godt lagde kunstige planter kan vare i mange år uten å visne, miste blader eller dø. Dette gjør dem til et langsiktig alternativ for dekorasjon. Dette er et punkt som er spessielt viktig for oss i ambiplants.

  Plassering: Kunstige planter kan plasseres i områder med lite eller ingen naturlig lys, for eksempel i rom uten vinduer eller i mørke hjørner, der ekte planter kanskje ikke overlever.

  Unngå skadedyr: Kunstige planter tiltrekker ikke skadedyr som insekter eller sopp, noe som kan være et problem med ekte planter.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  26803
  EAN
  8785275767309
  Høyde
  75cm
  Diameter
  70cm
  Farge
  Grønn/Lilla-burgunder
  Størrelse potte
  H15cm x D16cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Calathea Makoyana Burgunder75cm
  Kunstig Calathea Makoyana Burgunder75cm
  På lager
  NOK 1.590,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »