Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Podocarpus i Potte 47cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PODOCARPUS I POTTE 47CM Vår kunstige podocarpus kommer i en standard plastpotte slik at den er klar for plassering i din utvalgte potte, enten du har en eller du finner en her hos oss. I stua kan det jo fort bli litt mye sofa, tv å bare dette - da er det enkelt og friske opp litt med våre kunstige planter. Og denne flotte falske plante...

  KUNSTIG PODOCARPUS I POTTE 47CM

  Vår kunstige podocarpus kommer i en standard plastpotte slik at den er klar for plassering i din utvalgte potte, enten du har en eller du finner en her hos oss. I stua kan det jo fort bli litt mye sofa, tv å bare dette - da er det enkelt og friske opp litt med våre kunstige planter. Og denne flotte falske planten er perfekt til dette med sin perfekte størrelse og foremlige grener og blader, denne kan du brette og forme nøyaktig som du ønsker slik at den blir perfekt for deg og ditt hjem. Det er også den perfekte kontorplante, et lite men flott blikkfang som klarer seg helt fint selv. Vi har flere kunstige podocarpuser i forskjellige høyder og former, ta en titt her å finn din favoritt.

  POTTE

  Vi har et stort utvalg potter, de finner du her. Denne kunstige podocarpusen trenger ikke en veldig stor potte, men det er smak og behag og du kan trikse og fikse det til akkuratt slik du ønsker. Den kan settes i en større potte som feks fylles med leca kuler og evt dekorstein på toppen, mulighetene er mange. Sjekk ut vårt sortiment og finn din perfekte potte slik at du kan kjøpe et komplett produkt idag.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7812
  EAN
  8719075763063
  Høyde
  47 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø11 cm x H11 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Podocarpus

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Podocarpus i Potte 47cm
  Kunstig Podocarpus i Potte 47cm
  På lager
  NOK 490,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »