Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Rose "Eva" Lyserosa 84cm

  -20%
  Outlet Kunstig Rose "Eva" Lyserosa 84cm
  Produktbeskrivelse
  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!Rosene våre er veldig naturtro, de kommer i utallige farger og er i god kvalitet...

  I utvalget vårt av kunstige snittblomster plukker du selv ut de variantene du ønsker for å sette i sammen en flott bukett! Du kan også bruke snittblomstene enkelvis etter eget ønske. Snittblomstene er veldig naturtro og vil sette et friskt preg på ditt interiør!

  Rosene våre er veldig naturtro, de kommer i utallige farger og er i god kvalitet. Vi har flere "familier" i rose familien vår så her er det bare og finne dine favoritter! Og vi må påpeke at alle rosene våre kan være med og lage en nydelig bukett, men de kan også brukes alene i vase. Perfekt hvis du vil gi en gave som varer.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  421901
  EAN
  8714344286045
  Høyde
  84 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Rosa
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Rose
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Outlet Kunstig Rose "Eva" Lyserosa 84cm
  Kunstig Rose "Eva" Lyserosa 84cm
  På lager
  NOK 184,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »