Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Rosmarin i Potte 22cm

  Uplants Kunstig Rosmarin i Potte 22cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Rosmarin plante i potte er en ordentlig kul bordplante, enten det er hjemme eller på en restaurant. Denne er veldig naturtro med sine fine grønne nyanser. Har du selv opplevd hvor vanskelig det er og holde en urteplante fin og frodig inne på kjøkkenet? den skal ha vann og stell og det er fort at du får besøk av noe flyvende små dyr s...

  Kunstig Rosmarin plante i potte er en ordentlig kul bordplante, enten det er hjemme eller på en restaurant. Denne er veldig naturtro med sine fine grønne nyanser. Har du selv opplevd hvor vanskelig det er og holde en urteplante fin og frodig inne på kjøkkenet? den skal ha vann og stell og det er fort at du får besøk av noe flyvende små dyr som gjerne ikke er særlig velkommen. Men med vår kunstige urteplanter trenger du ikke bekymre deg. De krever ingenting, men vil likevell gi den gode følelsen av noe grønt på kjøkkenet eller på spisebordet. Vi har et stort utvalg kunstige urter, ta en titt.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423142
  EAN
  8714344298826
  Høyde
  22 cm
  Diameter
  15 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø10 cm x H11 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Rosmarin

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Rosmarin i Potte 22cm
  Kunstig Rosmarin i Potte 22cm
  På lager
  NOK 149,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »