Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Smaragdplante 50cm

  Produktbeskrivelse
  INTERIØR Vi liker jo alle og holde oss litt oppdatert på trender, slik er det jo bare. Heldigvis er det ikke sånn at alt blir byttet ut hver gang stilene endrer seg. Som feks grønne planter, det er en sikker vinner som aldri går av moten. Våre kunstige planter kan du plassere hvor som helst og de vil løfte rommet rundt seg.Vår kunstige ...

  INTERIØR

  Vi liker jo alle og holde oss litt oppdatert på trender, slik er det jo bare. Heldigvis er det ikke sånn at alt blir byttet ut hver gang stilene endrer seg. Som feks grønne planter, det er en sikker vinner som aldri går av moten. Våre kunstige planter kan du plassere hvor som helst og de vil løfte rommet rundt seg.Vår kunstige smaragdplante er 50cm høy og veldig naturtro, denne er veldig populær med sine mørke, blanke blader. En sikker vinner. 

  SMARAGDPLANTE

  Vår kunstige smaragdplante er en nydelige liten stueplante, den kan plasseres i vinduskarmer, på et bord eller den kan bygges opp i en høyere potte. Den har en dyp grønn farge og blanke blader som er nøye detaljert for og være så naturtro som mulig. Den har en diameter på 40cm og hele 60 blader som springer ut fra stilkene.

  FORDELER 

  Fordelene ved å kjøpe kunstige planter er mange, blant annet er de helg allergivennlige og de er ikke giftige for nysgjerrige barn og dyr. I tillegg er de evigvarende, alt du trenger og gjøre er og betale en sum idag og du kan velge selv hvor lenge du vil ha glede av denne kunstige planten. Det er også den perfekte gave og gi til en venn. Våre kunstige planter og blomster krever ingen grønne fingre eller det rette miljø. De krever kun en liten støv tørk i ny og ne. Utenom dette trenger du bare finne den perfekte potte, plantekasse eller ampel og en plassering for den kunstige planten. 

  Vi har også et stort sortiment innen potter og vaser på nettsiden vår, ta en titt og klikk hjem et komplett produkt.

  Denne planten tilhører Premium Collection som betyr at den tåler sollys meget godt. Du kan fint ha den ute på sommeren, men vi anbefaler at du tar den inn om vinteren.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0940
  EAN
  8719075763087
  Høyde
  50 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Premium Collection
  Størrelse potte
  Ø10 cm x H10 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Smaragdplante

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Smaragdplante 50cm
  Kunstig Smaragdplante 50cm
  På lager
  NOK 369,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »