Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strå Gress 75cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Strå Gress 75cm
  Produktbeskrivelse
  Vårt kunstige strå gress på 75cm passer inn både på kontoret og i hjemmet. Har du en liten hagestue hvor du trenger noe som kan stå å klare seg selv, samtidig som det ikke visner, da er dette noe for deg! Med sin nydelige grønnfarge og lange tynne blader med litt ulik høyde vil denne være et ordentlig blikkfang. På hytta kan det jo ogs...

  Vårt kunstige strå gress på 75cm passer inn både på kontoret og i hjemmet. Har du en liten hagestue hvor du trenger noe som kan stå å klare seg selv, samtidig som det ikke visner, da er dette noe for deg! Med sin nydelige grønnfarge og lange tynne blader med litt ulik høyde vil denne være et ordentlig blikkfang. På hytta kan det jo også være greit og ha noe som klarer seg selv, uten behov for vanning og stell. Vi har et stort utvalg kunstis gress hos oss, ta en titt.

  Vi har også den riktige potten eller plantekassen du trenger slik at dette blir et komplett produkt!

  Dette falske strå gresset kommer i en plastpotte med målene: H-13cm og D-14cm. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5927N
  Høyde
  75 cm
  Diameter
  20cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Nei
  Størrelse potte
  H13cm x D14cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Strå Gress 75cm
  Kunstig Strå Gress 75cm
  På lager
  NOK 529,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »