Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strelitzia 115cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG STRELITZIA 115CM Vår kunstige strelitzia kalles også oransje paradis fugl, dette fordi den flotte oransje blomsten ligner et fuglehode. Dette er litt av et blikkfang, den har store grønne strelitzia blader på tynne grønne stilker og noen oransje blomster som springer ut i toppen. Denne vil være det perfekte tilskudd i stuen, på kont...

  KUNSTIG STRELITZIA 115CM

  Vår kunstige strelitzia kalles også oransje paradis fugl, dette fordi den flotte oransje blomsten ligner et fuglehode. Dette er litt av et blikkfang, den har store grønne strelitzia blader på tynne grønne stilker og noen oransje blomster som springer ut i toppen. Denne vil være det perfekte tilskudd i stuen, på kontoret eller andre plasser hvor det mangler den gode rom følelsen vi gjerne vil ha. Den er utrolig dekorativ og bare denne planten i seg selv vil løfte rommet til nye høyder. Vår kunstige strelitzia er 115cm og når du ''planter'' den i en potte kan du velge og beholde dens opprinngelige høyde, eller du kan bygge den opp i en høyere potte. Vi har et stort utvalg potte her hos oss, ta en titt og spør gjerne oss om du har noen spørsmål underveis. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter og blomster. De klarer seg selv, krever ingen riktig temperatur, grønne fingre eller interessen for den slags. Alt våre kunstige planter og blomster vil like er en støvtørk i ny og ne for å holde de friske og fine i lang tid fremover.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  2724
  EAN
  8719075761526
  Høyde
  115 cm
  Diameter
  70 cm
  Farge
  Grønn/Oransje
  Størrelse potte
  Ø18 x H15
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Strelitzia
  Potte
  Standard plastpotte
  Blomsterfarge
  Oransje

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Strelitzia 115cm
  Kunstig Strelitzia 115cm
  På lager
  NOK 2.479,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »