Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strelitzia Majestetisk 105cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG STRELITZIA MAJESTETISK 90CM Har du et hjørne hjemme eller på kontoret som gjerne kunne trenge noe grønt? Da er denne kunstige planten det rette valget. Denne kunstige Strelitziaen har store grønne blader med fine detaljer, den er veldig naturtro med sine lange grønne stilker so henger i en naturlig bue. Dette er det vi vil kalle en ''...

  KUNSTIG STRELITZIA MAJESTETISK 90CM

  Har du et hjørne hjemme eller på kontoret som gjerne kunne trenge noe grønt? Da er denne kunstige planten det rette valget. Denne kunstige Strelitziaen har store grønne blader med fine detaljer, den er veldig naturtro med sine lange grønne stilker so henger i en naturlig bue. Dette er det vi vil kalle en ''tilpasningsdyktig'' kunstig plante da den er helgrønn vil den dermed passe inn hvor en den plasseres. Kunstig strelitzia er dermed flotte gaver og gi også, nettopp fordi de passer inn overalt. Dette er et godt valg som du ikke vil angre.

  POTTE

  I den riktige potten vil denne være en ordentlig blikkfanger. Vi har et stort utvalg potter og plantekasser her hos oss og du kan garantert finne noe som passer til enhver kunstig plante. Det er smak og behag så ta gjerne en titt her for å finne den riktig potten for deg og ditt hjem. Vi han testet denne kunstige strelitziaen i både lave potter hvor den beholder sin opprinnelige høyde, men også oppbygget i en høyere potte som også gir et flott resultat. Spør oss gjerne om tips og inspirasjon dersom du trenger hjelp med valget ditt.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige planter krever ingen vedlikehold, her er det bare og ''plante'' den kunstige Strelitziaen i en potte og den vil stå og pryde rommet så lenge du ønsker, du trenger ingen riktig miljø, grønne fingre eller interessen for den slags. Alt den trenger er samme som alt annet, en liten støvtørk i ny og ne. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  2713
  EAN
  8719075768617
  Høyde
  105 cm
  Diameter
  60-70cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  H18cm x D15cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Strelitzia
  Potte
  Standard plastpotte
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Strelitzia Majestetisk 105cm
  Kunstig Strelitzia Majestetisk 105cm
  På lager
  NOK 2.090,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »