Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strelitzia Nicolai 235cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Strelitzia Nicolai 235cm Strelitzia, fuglehodeblomst, paradisfuglplante - en kjær plante har mange navn. Strelitziaen er et must i interiøret, med sine flott grønne blader som vaier i grasiøse buer. Vi har et stort utvalg Strelitzia her hos oss laget av førsteklasses plast og tekstil, de har nøye detaljerte blader. Her hos oss sette...

  Kunstig Strelitzia Nicolai 235cm

  Strelitzia, fuglehodeblomst, paradisfuglplante - en kjær plante har mange navn. Strelitziaen er et must i interiøret, med sine flott grønne blader som vaier i grasiøse buer. Vi har et stort utvalg Strelitzia her hos oss laget av førsteklasses plast og tekstil, de har nøye detaljerte blader. Her hos oss setter vi kvalitet høyt på listen, det er ikke bare og selge hva som helst i fokus hos oss, vi vil at produktet skal være av kvalitet, se naturtro ut og fylle dine ønsker om en flott grønn ''plante''. Vi går derfor nøye over de kunstige plantene før vi selger dem til deg. Og denne falske Strelitziaen er slående vakker! Bladene er i en grønnfarge som gir en god følelse i kroppen, det er små hakk i bladene som øker det naturtroe utrykket betydelig og de lange grønne stammene har springer ut i forskjellige høyder, noen forestiller også nyere utvekst. 

  Potte

  Det og finne den riktige potten er vell så viktig som selve planten, derfor har vi bygget opp et stort utvalg potter og plantekasser her hos oss. Ta en titt i vårt sortiment og se etter den perfekte potten for deg og din nye kunstige plante. Denne kunstige planten er 235cm høy og vaier ut, dermed anbefaler vi en større potte her, pottene kan være lav og vi eller høy om du vil, mulighetene er mange, klikk her. Chat gjerne med oss hvis du trenger hjelp. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  426415
  EAN
  8714344333367
  Høyde
  235 cm
  Farge
  Grønn
  Antall blader
  18
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Strelitzia

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Strelitzia Nicolai 235cm
  Kunstig Strelitzia Nicolai 235cm
  På lager
  NOK 4.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »