Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strelitzia Palme 200cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Strelitzia Palme 200cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Strelitzia Palme 200cm Av våre flotte kunstige strelitzia ser du her en på 200cm, den er støpt nedi en svart plastpotte som fungerer som innerpotte, den har god tyngde for å gjøre det enklere for deg å ''plante'' denne i din utvalgte potte. Ut fra plastpotter skyter 18 flotte grønne stammer som ender med 18 av de fineste strelitzia ...

  Kunstig Strelitzia Palme 200cm

  Av våre flotte kunstige strelitzia ser du her en på 200cm, den er støpt nedi en svart plastpotte som fungerer som innerpotte, den har god tyngde for å gjøre det enklere for deg å ''plante'' denne i din utvalgte potte. Ut fra plastpotter skyter 18 flotte grønne stammer som ender med 18 av de fineste strelitzia blader samt noen ''stubber'' i bunn, dette er med og gi et meget naturtro inntrykk. Bladere har en fin grønnfarge som varierer noe akkuratt slik det vil gjøre i virkeligheten dersom du tar en titt på alle de viftelignende bladene. Finn den gjerne en potte fra vårt store sortiment, enten det er en lav potte som holder plantens opprinnelige høyde, eller løft den opp i våre større potter, lekker blir det samme hva og du vil ikke angre. 


  Vedlikehold

  Våre kunstige Strelitzia krever ingen vedlikehold, ingen grønne fingre, vanning eller riktig miljø. Alt de krever er en liten støvtørk i ny og ne som alt annet inneomhus.Kanskje også den perfekte gave og gi da det de ser er det de får, ingen krevende ekstra arbeid i tillegg. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  1353N
  Høyde
  200cm
  Diameter
  100-120cm
  Farge
  Grønn
  Antall blader
  18
  Antall Stammer
  18
  Størrelse potte
  H21cm x D25cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Strelitzia Palme 200cm
  Kunstig Strelitzia Palme 200cm
  På lager
  NOK 2.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »