Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Strelitzia Real Touch 240cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Strelitzia Real Touch 240 cm  Våre kunstige strelitzia er den perfekte stueplante eller kontorplante, den er supertrendy med sine flotte store grønne blader. Plantene har detaljer etterlignet den ekte planten. Vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter og blomster. Bladene på denne falske strelitzia e...

  Kunstig Strelitzia Real Touch 240 cm 

  Våre kunstige strelitzia er den perfekte stueplante eller kontorplante, den er supertrendy med sine flotte store grønne blader. Plantene har detaljer etterlignet den ekte planten. Vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter og blomster. Bladene på denne falske strelitzia er av eksemplarisk kvalitet plast og tekstil i en nøye etterlignet grønnfarge. Den har lange slanke grener som svaier i en naturlig bue. Noen stilker er kortere for å simulere ny vekst. Vår Real Touch Strelitzia er veldig naturtro og en stor favoritt blant våre kunder. En kjær plante har gjerne mange navn, strelitziaen er ofte også kalt paradisfuglblomst og papegøyeblomst, men for oss mest kjent som strelitzia. 

  Hvordan brette ut og forme en kunstig Strelitzia:

  Se vår video her: Strelitzia brette og forme video

  Potte

  Dersom du skal ha denne kunstige planten hjemme eller på kontoret er den perfekt i en lav litt bred potte. Finn en potte du liker i vårt utvalg her og kjøp et komplett produkt. Dersom du ønsker å løfte planten opp har vi også høye potter med innsats som hjelper med dette, uansett hvilke pottevalg du tar vil denne grasiøse kunstige planten være litt av et blikkfang. Når denne falske planten settes i potte er det viktig og ''feste'' den, da anbefaler vi deg å bruke leca for å fylle rundt planten nedi potten, det kan være fint å ha et lag pyntestein eller dekorbark mot toppen av potten for å sette den lille prikken over 'i' en. Dekor-topping til pottene finner du her.

  Vedlikehold

  Våre kunstige planter krever ingen vedlikehold, den krever ikke riktig mengde lys, samtidig som den heller ikke blir brent av sollyset. Alt den krever er en støvtørk i ny og ne, da vil din kunstige plante forbli like fin år etter år. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319241
  EAN
  8785275747264
  Høyde
  240cm
  Diameter
  120-140cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H18cm x D20cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Strelitzia Real Touch 240cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Real Touch 240cm
  På lager
  NOK 4.790,00 Ink. mva