Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Sukkulent Borddekorasjon

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Sukkulent. Visste du at det opprinnelige navnet er latin succus, noe som betyr saftig, fordi sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke!? Vi synes historiene og bakgrunnen til planter og blomster er spennende, og vi er stolte av og kunne ha dem i topp kvalitet i kunstig vare s...

  Kunstig Sukkulent. Visste du at det opprinnelige navnet er latin succus, noe som betyr saftig, fordi sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke!?

  Vi synes historiene og bakgrunnen til planter og blomster er spennende, og vi er stolte av og kunne ha dem i topp kvalitet i kunstig vare slik at de alltid får være på sitt beste. Denne kunstige sukkulenten er ordentlig kul, den er 13cm høy og 8cm i diameter og passer perfekt som borddekorasjon, på hyllen, i vinduet både hjemme og på kontoret. Den kan jo også mikses og matches med våre andre kunstige sukkulenter.

  Se relaterte produkter nede å siden.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4181703
  EAN
  8714344251623
  Høyde
  13 cm
  Diameter
  8 cm
  Farge
  Grønn
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Sukkulent
  Potte
  Glass

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Sukkulent Borddekorasjon
  Kunstig Sukkulent Borddekorasjon
  På lager
  NOK 149,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »