Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Sukkulent Mix x4

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Sukkulent. Visste du at det opprinnelige navnet er latin succus, noe som betyr saftig, fordi sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler mye tørke!? Vi synes historiene og bakgrunnen til planter og blomster er spennende, og vi er stolte av og kunne ha dem i topp kvalitet i kunstig vare s...

  Kunstig Sukkulent. Visste du at det opprinnelige navnet er latin succus, noe som betyr saftig, fordi sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler mye tørke!?

  Vi synes historiene og bakgrunnen til planter og blomster er spennende, og vi er stolte av og kunne ha dem i topp kvalitet i kunstig vare slik at de alltid får være på sitt beste. Kunstig Sukkulent Mix x4 i glasspotte, her får du alle 4 kunstige sukkulentene som er avbildet i en pakke. Denne kunstig varianten passer utmerket som borddekorasjon både hjemme og på restauranten. 

  Se relaterte produkter nede på siden.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  420008
  EAN
  8714344265248
  Høyde
  11 cm
  Diameter
  8 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Glass

  Nylig viste produkter

  Outlet Kunstig Sukkulent Mix x4
  Kunstig Sukkulent Mix x4
  På lager
  NOK 349,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »